Povestea Noastra

Povestea noastra

Orice bun parteneriat incepe prin prezentarea celor doua parti.

Suntem o familie care a hotarat sa transforme hobby-ul intr-un mod de viata. Parinti alaturi de fiu, fiica, nora, ginere si nepoti va spun ca pentru ei mierea bio, mierea 100% naturala nu a fost niciodata o noutate. Asa facem noi mierea de cand am inceput cu cativa stupi, asa vom continua sa o facem si acum cand depasim deja 100.

Noi punem mare pret pe calitate inaintea cantitatii. In decursul anilor in care am produs miere oferind-o familiei si vanzand in cantitati mici apropiatilor, am invatat ca ceea ce ei, clientii nostri apreciaza si de care poti fi absolut sigur este, desigur, calitatea mierii noastre: o miere naturala care provine de la albine bine ingrijite, care culeg nectarul unor plante netratate chimic; o miere care nu are termen de valabilitate tocmai datorita faptului ca nu adaugam nicio substanta in plus; o miere pe care este posibil sa o primiti cristalizata, sau care vi se va cristaliza in camara dovedindu-si astfel iar naturaletea si desigur faptul ca nu utilizam procedee mecanice agresive pentru readucerea ei in forma fluida.

Firma noastra s-a infiintat oficial la inceputul anului 2011, cand am hotarat inmultirea numarului de familii de albine de la 60 la aproximativ 120 in decursul primului an. Tot atunci am construit si primul pavilion pe care il folosim la transportarea stupinei in pastoral.

Oferim toate sortimentele importante de miere, de la salcam la floarea soarelui, faguri sau capaceala. La cerere putem acoperi si solicitari pentru propolis.

 

Comanda acum produsele noastre!

Mierea de salcam - cea mai apreciata si cautata dintre toate tipurile de miere, care se distinge in principal prin gustul placut, dulce, mirosul specific, dar nu foarte pronuntat de salcam, precum si culoarea galben pai.

Mierea poliflora - cea mai cunoscuta dintre toate tipurile de miere naturala, fiind, potrivit specialistilor, net superioara mierilor monoflore. Comanda acum si convinge-te de calitatea mierii poliflore!

Mierea de tei este, din punct de vedere terapeutic, mult mai eficienta decat cea de salcam, chiar daca aceasta din urma este mai fina ca si gust.

Cauti un remediu natural pentru afectiuni cardiace sau respiratorii? Incearca mierea de rapita pentru numai 25 RON/ Kg. Comanda acum!

Un sortiment de miere puternic energizanta este mierea de floarea soarelui, care pe langa dulceata specifica si mirosul placut, mai are ca si proprietate unica un continut de lecitina pura, care ajuta in dezvoltarea intelectului si intarirea memoriei.

Fagure cu miere - foarte apreciat pentru gustul racoritor si aromat.

Daca vrei sa prinzi energie de dimineata, incepe fiecare zi cu o lingura de catina in miere. Este un produs tonifiant care te ajuta sa faci fata mai usor provocarilor de la birou.

Miez de nuca in miere - o delicatesa foarte cautata de consumatori in special pentru gustul sau placut si pentru aroma sa.
Povestea Noastra lateral