Miere de floarea soarelui

Miere de floarea soarelui

Mierea de floarea soarelui se afla oarecum la polul opus mierii de tei prin efectul tonic oferit celor care o consuma.

Procesul de cristalizare pentru mierea de floarea soarelui ca si pentru mierea de rapita se declanseaza inca din fagure, astfel incat este posibil sa gasiti in comert miere de floarea soarelui zaharisita (cristalizata).

Mierea de floarea soarelui este cea mai puternic energizanta miere de albine, iar pe langa dulceata specifica si mirosul placut mai are ca si proprietate unica un continut de lecitina pura, care ajuta in dezvoltarea intelectului si intarirea memoriei.

 

Stiati ca…

  • Mierea de floarea soarelui este recomandata a fi utilizata in cazuri de anemii, stari de oboseala si efort fizic, boli de stomac
  • Mierea de floarea soarelui contine vitamina P si este indicata celor cu probleme de circulatie sangvina, regland de asemenea si tensiunea arteriala
  • Mierea de floarea soarelui are un misterios efect reglator al ovarelor, folosindu-se in tratarea infertilitatii la femei prin inlocuirea zaharului cu miere naturala
  • Mierea de floarea soarelui este utilizata nu doar in consumul casnic ci si pentru producerea de biscuiti si nougat

 

Incearca si...

Mierea de salcam - cea mai apreciata si cautata dintre toate tipurile de miere ecologica, care se distinge in principal prin gustul placut, dulce, mirosul specific, dar nu foarte pronuntat de salcam, precum si culoarea galben pai.

Mierea poliflora - cea mai cunoscuta dintre toate tipurile de miere naturala, fiind, potrivit specialistilor, net superioara mierilor monoflore. Comanda acum si convinge-te de calitatea mierii poliflore! 

Cauti un remediu natural pentru afectiuni cardiace sau respiratorii? Incearca mierea de rapita pentru numai 25 RON/ Kg. Comanda acum!

Mierea de tei este, din punct de vedere terapeutic, mult mai eficienta decât cea de salcam, chiar daca aceasta din urma este mai fina ca si gust.

Fagure cu miere - foarte apreciat pentru gustul racoritor si aromat.

Daca vrei sa prinzi energie de dimineata, incepe fiecare zi cu o lingura de catina in miere. Este un produs tonifiant care te ajuta sa faci fata mai usor provocarilor de la birou.

Miez de nuca in miere - o delicatesa foarte cautata de consumatori in special pentru gustul sau placut si pentru aroma sa.

 

< înapoi