Miere de tei


download  bb

Miere de tei


Mierea de tei este, din punct de vedere terapeutic, mult mai eficienta decat cea de salcam, chiar daca aceasta din urma este mai fina ca si gust.

Considerata un antibiotic natural, desi cu actiune mai slaba decat cea a propolisului, mierea de tei are un efect inhibitor asupra bacteriilor si fungiilor fiind sedativa, antitusiva si cicatrizanta, ca orice miere naturala, de altfel.

Mierea de tei este nelipsita din productia oricarui apicultor care se respecta, mai ales datorita faptului ca Romania detine cea mai mare suprafata de paduri de tei din intreaga Europa. Calitatile deosebite ale mierii obtinute din florile de tei o recomanda in toata Europa de Vest unde este exportata si foarte apreciata.

Aroma de tei, precum si culoarea galben-portocalie fac ca mierea de tei sa fie inconfundabila intre toate sortimentele de miere de albine.

 

Stiati ca…

  • Mierea de tei se cristalizeaza destul de repede mai ales daca este tinuta la rece
  • Mierea de tei are un efect linistitor fiind folosita in tratarea afectiunilor sistemului nervos si a insomniilor
  • Mierea de tei este considerata ca facand parte dintre cele mai apreciate tipuri de miere datorită continutului bogat in vitamine si aminoacizi
  • Mierea de tei in combinatie cu lactatele se recomanda chiar si pacienÅ£ilor cu TBC.

 

Incearca si...

Mierea de salcam - cea mai apreciata si cautata dintre toate tipurile de miere, care se distinge in principal prin gustul placut, dulce, mirosul specific, dar nu foarte pronuntat de salcam, precum si culoarea galben pai.

Mierea poliflora - cea mai cunoscuta dintre toate tipurile de miere naturala, fiind, potrivit specialistilor, net superioara mierilor monoflore. Comanda acum si convinge-te de calitatea mierii poliflore! 

Cauti un remediu natural pentru afectiuni cardiace sau respiratorii? Incearca mierea de rapita pentru numai 25 RON/ Kg. Comanda acum!

Un sortiment de miere puternic energizanta este mierea de floarea soarelui, care pe langa dulceata specifica si mirosul placut, mai are ca si proprietate unica un continut de lecitina pura, care ajuta in dezvoltarea intelectului si intarirea memoriei.

Fagure cu miere - foarte apreciat pentru gustul racoritor si aromat.

Daca vrei sa prinzi energie de dimineata, incepe fiecare zi cu o lingura de catina in miere. Este un produs tonifiant care te ajuta sa faci fata mai usor provocarilor de la birou.

Miez de nuca in miere - o delicatesa foarte cautata de consumatori in special pentru gustul sau placut si pentru aroma sa.

 

< înapoi